Totul pentru construcția unei saune și a unei băi în Moldova 

Forrest.center

Nici o cameră de aburi nu este completă fără dispozitive de monitorizare a umidității și temperaturii — termometre și stații de baie. Diferite modele de lămpi saline, lămpi de sare din Himalaya, cărămizi și plăci de sare Himalaya, sfeșnice saline din Himalaya, seturi de uleiuri esențiale pentru aromoterapie sunt folosite pentru ameliorarea tensiunii nervoase. În Forrest Center puteți găsi cu ușurință un cadou pentru iubitorii de saună. Cel mai des, hainele și materialele textile pentru baie sunt alese în acest scop, de exemplu, mănuși si caciuli pentru sauna, produse din oțel și zincate, accesorii pentru baie din lemn.

Producția noastră

Vom livra mărfuri în toată Moldova din depozitele noastre din Chișinău, Bălți, Drochia, Florești.

Sobe si șeminee pentru bai si saune
Sobe si șeminee pentru bai si saune

sobe de baie din metal, sobe electrice, sobe din fontă pentru baie, sobe pe gaz pentru baie, sobe cu lemne pentru baie

Pietre vulcanice pentru baie și saună
Pietre vulcanice pentru baie și saună

pietre masive pentru baie , talcochlorite pentru baie, pietre pentru soba cu lemne, pietre pentru încălzitor electric, gabro-diabază pentru baie, jadeită pentru baie, cuarț pentru baie

Cos de fum pentru bai si saune
Cos de fum pentru bai si saune

capace pentru cos de fum, amortizoare, duze pentru generatoare de aburi , cleme pentru conducte, clapete de ventilație, tranzitii mono/ termice, hogeac coaxial, drenuri pentru condensat, subsanțe de curatare a hogeacului

Aromaterapie pentru băi și saune
Aromaterapie pentru băi și saune

seturi de aromoterapie, accesorii pentru o saună din lemn, cadouri pentru iubitorii de saună, produse din oțel și zincate

Accesorii pentru baie și saună
Accesorii pentru baie și saună

mături asortate, termometre, stații de baie, termo-higrometre pentru sauna, accesorii pentru băi din lemn, galeate de lemn, bănci, scaune, laițe, rafturi

Produse din piatră pentru băi și saune
Produse din piatră pentru băi și saune

seturi pentru șemineu, cablu termorezistent, rafturi din lemn pentru șeminee și sobe, ecrane și plăci de pardoseală, foi ignifuge

Haine, textile pentru băi și saune
Haine, textile pentru băi și saune

stații de baie, pălării și mănuși pentru baie, haine pentru baie, coșuri pentru lenjerie

Sare de baie și saună
Sare de baie și saună

Lămpi de sare din Himalaya, cărămizi și plăci de sare din Himalaya, sfeșnice de sare din Himalaya

Alegere diversă
Este posibilă livrarea
Cel mai bun serviciu

Baie și saună în Moldova

Sarcina noastră este de a furniza tot de ce aveți nevoie la prețuri accesibile, cu livrare convenabilă, astfel încât la orice etapă: de la construcție până la amenajarea interioară, puteți găsi rapid cele mai bune soluții în Moldova.

Acordul final a interiorului finisat este mobilierul din lemn masiv pentru băi și saune cu un strat rezistent la umezeală: bănci, scaune, banchete, rafturi, coșuri de rufe, mese, umerase, șezlonguri. Puteți alege o varietate largă de stiluri de interior de saună.

Înțelepciunea populară spune: „Baia aburește, baia lecuește!”

Nu uitați de atributul principal al băii - mături aromate, ecologice. Când esti masat cu o mătură frunzele lipindu-se de piele îți infiltrează substanțe utile. O mătură din ramuri de mesteacăn este considerată tradițională, în multe regiuni sunt utilizate pe scară largă alte specii de copaci și arbuști, care sunt, de asemenea, utili pentru vindecarea și procedurile relaxante, pentru a scăpa de toxine: mături de stejar, mături de eucalipt, mături de tei, arin, arțar canadian.

Amatorii de mături combinate aleg produse care includ ierburi aromate. De exemplu, o mătură de stejar cu mentă, o mătură de eucalipt cu pelin, urzică, pelinul și urzica sunt adăugate adesea la măturile de baie. 

Echipamente fiabile și accesorii elegante pentru o amenajare completă a saunei

O saună personală acasă sau la țară este visul tuturor, oferă posibilitatea de a vă relaxa complet după o săptămână de muncă grea.

În timpul construcției băilor și saunelor, se construiește o structură fiabilă și caldă: se creează o fundație, se ridică pereți, se utilizează pe scară largă lemnul termorezistent. Decorul interior și acoperișul sunt realizate cu ajutorul încălzitoarelor, materiale rezistente la umiditate sporită. Este important să folosiți materiale izolante pentru băi și saune, materiale ignifuge pentru băi și saune, căptușeală și soclu, pietre de placare, grile de ventilație, o atenție specială este acordată ventilației.
Compania Forrest Center a selectat totul pentru construcția unei saune sau unei băi în Moldova pe o singură resursă.

În catalog veți găsi sobe și șeminee pentru băi și saune, pietre pentru căzi, hogeacuri, accesorii pentru căzi și saune, mobilier, articole de decor, haine și textile pentru căzi și saune, sare, mături aromate și seturi de aromoterapie, produse din piatră. Toate atributele necesare pot fi comandate într-un singur loc, ceea ce va economisi timp și nervi în căutările îndelungate.

Tipuri de echipamente pentru baie.
Sobele de saună sunt principalele obiecte care generează atmosfera din încapere. Cu ajutorul lor, se creează temperatura și umiditatea necesară. Sobele moderne pentru saune și băi sunt de diverse capacități și modificări: sobe de baie din metal, sobe electrice, sobe din fontă pentru baie, sobe de saună pe gaz, sobe cu lemne pentru baie, sobe de saună electrice, sobe de încălzire, cazane, încălzitoare.

Fabricate din oțel refractar, acestea funcționează pe lemn sau electricitate, în funcție de modelul ales. În catalog puteți vedea opțiuni de diferite forme - cu ușă de sticlă pentru focar și vedere la flacără, modele cu pistoale de aburi și alte detalii structurale.

Modelele moderne se disting prin ușurința de funcționare și capacitatea de a lucra în diferite moduri. Pentru amatorii aburului de înaltă calitate, problema umplerii sobei cu pietre este importantă. Pietrele pentru baie și saună ajută la încălzirea mai rapidă a camerei și la menținerea temperaturii dorite, în plus, acționează ca un generator de abur. În băi se utilizează minerale de diferite fracțiuni: talcochlorit pentru baie, pietre pentru aragazul cu lemne (60-150mm), pietre pentru încălzitor electric (40-80mm), gabro-diabază pentru baie, jadeită pentru baie, cuarț pentru baie și multe altele.

O atenție specială este acordată ventilației în baie și saună. Cu o ventilație adecvată, procedura de aburire devine nu numai confortabilă dar și benefică. Este important să împrospătați aerul din camera de aburi, să scăpați de excesul de umiditate și să preveniți apariția mucegaiului. Camerele moderne de aburi sunt în mare parte construite prin metodă „albă”, instalând hogeacuri moderne de metal, ceramice pentru sobe și plite. Pentru a completa sistemul de scurgere a condensatului, veți avea nevoie, de asemenea capace pentru hogeac, dispozitive de fixare a hogeacului, platforme de asamblare, amortizoare, cleme pentru țevi, tranziții mono / termice, coșial coșial, ieșiri de condens.

Arderea lemnul în șemineu poate face baia și mai atractivă și mai confortabilă. Tot mai des un șemineu cu ecran larg este plasat în camera de recreere. Accesoriile pentru sobe și șeminee din sortiment: seturi pentru șeminee, cablu termorezistent, rafturi de lemne pentru șeminee și sobe, ecrane și plăci, substanțe pentru curățarea hogeacului, foi refractare, perii, clești și alte dispozitive vor permite să mențineți decorurile în același stil. 

Magazine și depozite

saune.md
  • SRL "Comandarus"
  • Bălți, st. Feroviarilor, 61A
  • Tel.: +373 67602500, 0231 65 66 3
  • Contabilitate +373 676 02 501 

  • Produse pentru saune și băi cu livrare în Moldova
© 2021 saune.md. Totul pentru construcția unei băi sau a unei saune cu livrare în Moldova.
Website elaborat de vadstudio